Hvis størrelse tæller, så har vi et problem.

Der er noget ganske behageligt ved at være en lille virksomhed, når det kommer til at rådgive kunder:

Vi kan sige vores ærlige mening!

CoreAmbition har ikke et kæmpe arsenal af konsulenter, projektledere og specialister siddende "på bænken". Når vi taler med dig, er vores hjerner således ikke belastet af at tænke på, hvordan projektet skrues optimalt sammen i forhold til vores bemanding og udfaktureringsgrader. Vi kan fokusere på dig. Og kun dig.

Sidder du i en stor virksomhed med et kæmpe CRM projekt og er det et krav, at vi har 25 mand siddende parat 24/7 til at betjene dig. Så må vi skuffe dig. Det har vi ikke, og det får vi heller aldrig. Vi fokuserer af samme årsag kun på mellemstore virksomheder, hvor vi til en hver tid har kompetencerne og på fornuftig vis (og her taler vi både økonomi og tid) kan sammensætte netop det team, der kan løfte din CRM implementering til en succes.

Vi kommer fra en af Europa's større CRM systemhuse. Og vi har været involveret i over 100 installationer af CRM. Vi mener derfor vi har de kompetancer og det netværk der skal til for at løfte opgaven i forbindelse med en successfuld implementering.