Visioner er berigende. Eller direkte bedrøvende.

Du kan sagtens møde mennesker, der hiver de store CRM visioner frem som noget af det første. Vi erkender, at visioner er både berigende og spændende. Og set fra vores (leverandørens) side, er store visioner typisk lig med store budgetter. Så egentlig burde vi vel ride med på den bølge?!

Vi vælger at takke nej. Ikke så få visionære CRM projekter er kuldsejlet, fordi der blev talt og planlagt og programmeret i en uendelighed, mens det skortede på reelle forandringer og resultater.

Det er fint, at sætte en vision op. Men vor erfaring siger, at vejen frem er klare mål, hurtig implementering og derigennem: Løbende involvering, delsucceser og videreudvikling. Sandheden er, at Microsoft CRM i version 4.0 overgår flertallet af danske, mellemstore virksomheders nuværende CRM ambitioner. Der er altså mulighed for at høste en række lavthængende frugter i din virksomhed med det samme. Vi viser dig gerne hvordan. Og er du allerede i gang med CRM og parat til at tage et eller flere skridt yderligere mod en visionær CRM strategi, så har CoreAmbition praktisk erfaring, der kan bringe dig i mål med Microsoft CRM. Det fortæller vi dig gerne mere om.