CRM er målbart. Fedt! Så hvorfor måles der så sjældent?

CRM handler om at effektivisere og skabe større effekt. Det er de færreste vel uenige med os i? Alligevel må vi konstatere, at forbavsende få stiller konkrete mål op, før de kaster sig over CRM. Det gør den efterfølgende proces vanskelig. Hvad skal systemet optimeres til? Hvilke processer skal defineres/effektiviseres? Hvordan motiveres brugerne? Hvordan måler vi ROI (Return On Investment)?

CRM kan effektivisere ufatteligt mange forretningsprocesser i din virksomhed. Langt flere end de fleste drømmer om. Start med internt at definere de lavt hængende frugter. Få hjælp fra din nuværende rådgiver. Og/eller lad os hjælpe dig med at fastlægge de mest oplagte steder. Essensen er: Vi vil ikke røre dit CRM projekt med en ildtang, før vi gensidigt er enige om, hvad der skal effektiviseres og hvad den forventede effekt er.

Er du klar i spyttet, går vi fluks i gang med at implementere. Hvis ikke, kan vi som nævnt bistå dig – enkelt og kontant og uden så megen snak. Hvis du er interesseret i inspiration til områder, hvor der typisk er gevinster at hente, så kontakt os, så kan vi måske være med til at sætte nogle tanker igang.