En, to, tre. Det er vigtigt at kunne tælle til tre.

Det er umuligt at udvikle et godt CRM system uden at vide, hvad målet med det er - og hvilke processer det skal understøtte. Og selv et fantastisk CRM system er intet værd, hvis brugerne ikke tager det til sig og bidrager til en løbende optimering af CRM strategien. Tre faktorer skal være på plads og interagere for at opnå succes med CRM: 1) Strategi/mål, 2) it-systemer og 3) organisatorisk forankring. Det svageste led fastsætter niveauet for din kommende CRM effekt. Så enkelt er det.

CoreAmbition er et systemhus. Vi er eksperter i at udvikle CRM systemer. Men vi ønsker mere end at levere CRM systemer. Vor kerne ambition er at levere CRM succeser. Derfor kan vi ikke negligere de to øvrige faktorer, der omfavner systemsiden. Resultatet vil blot være, at det ender med mere snak og mindre CRM. Stik i mod vor mission.

Som en konsekvens heraf har vi udviklet en implementeringsproces, der favner de tre faktorer. Baseret på vores praktiske erfaringer. Fokuseret på mellemstore virksomheder. Blottet for varm luft og ligegyldig snak. Pragmatisk i sin tilgang til det faktum, at du måske allerede har styr på en eller flere essentielle parametre. Fleksibel i forhold til dine ambitioner. Og samtidig så disciplineret, at den ikke giver dig lov til at springe centrale led over. Tjek den ud med det samme: CRM implementeringsproces