Der findes IT-huse, der kan meget. Vi er bedst til én ting.

Indenfor mange af livets områder vil det være lodret surt at blive kaldt snæversynet. Vi tager det næsten som et kompliment. Der står CRM tatoveret i panden på os. Og ikke CRM i bred forstand, men et dedikeret fokus på systemsiden. Men det bliver værre (bedre, afhængigt af hvad du er på udkig efter). Vi har betroet os 100 % til Microsoft CRM og vil derfor næsten altid sige nej til projekter der ikke involverer CRM.

Gør det os mindre objektive? I højeste grad. Men vi har været med fra de allerførste (til nogen af de største) Microsoft CRM installationer i kongeriget. Og vi har været rundt i samtlige kroge af systemet og tilpasset og integreret det til stort set hvad som helst. Og bedst af alt: Vi har oplevet og undervist tusindvis af tilfredse MS CRM brugere og systemteknikere. Vi ved altså, hvad MS CRM er i stand til. Så hvorfor spilde tid og ressourcer på andet, når vi i stedet kan fokusere på at blive de bedste til én ting.

Kan man blive mere ensporet? Faktisk, ja. Vi fokuserer nemlig tilmed på små og mellemstore virksomheder. Fra 10 til i omegnen af 500 brugere. Fordi denne størrelse passer som hånd i handske med vores udviklingsproces: Mere CRM. Mindre snak. Større effekt.

Hele paletten? For at kunne levere et godt stykke arbejde, kender vi selvfølgelig hele paletten af Microsoft produkter. Vi tror på et kendskab til de produkter som microsoft laver, giver os de bedste forudsætninger for at kunne vejlede korrekt. Hvis der så skal bruges andre produkter, har vi mange partnere vi kan trække på når de andre dele skal implementeres.